3 Ocak 2015 Cumartesi

Astra j - ekonomik araç pedalı yenileme ve modifiye

Sevgili Astra'cılar aracınıza küçük dokunuşlarla orijinalliğini bozmadan modifiyeler yapabilirsiniz. Şimdi sizlerle hem ucuz hem de birçok araca olduğu gibi Astralarımıza çok yakıştığını düşündüğüm spor pedal seti modifiyesinin sırasıyla sipariş, kargo, bekleme, montaj ve sonuç evrelerini paylaşacağım. iyi seyirler :)


1) alışveriş sitesine gitmek için tıklayınız.    
    Ardından 2 seçenek var biri AT diğeri MT. Eğer aracınız otomatik vites ise AT manuel ise MT seçeneğini seçiyoruz ve sipariş işlemini tamamlıyoruz.

2) "free shipping" yazanları tercih ederseniz kargonuz ücretsiz olur.

3) ürünümüz ücretsiz kargo olduğu için gemi ile gelecektir ve yaklaşık 2-3 hafta bekleme süresi olacaktır. Bunu sorun etmeyin zaten acil bir ihtiyacımız değil ve bu fiyata her türlü riske ve beklemeye değer sonuçta AstrAşk değil mi :) Ayrıca orjinali ve çakmaları malesef ülkemizde oldukça pahalı ve montajı böylesine pratik değil.

size şu şekilde hiçbir hasar almayacak bir paket ile kargonuz ulaşacak arkadaşlar. Gerçekten süper bir paketleme sistemi :)




Pedallarımızın üzerinde ayrıca jelatin mevcut hasar almamaları için



4) Montaj işlemi için tornavida (demirleri kıvırmak için) , pense ve kargaburun (kıvırdığınız demirleri sıkmak için) yeterli olacaktır. Eliniz ile de yapabilirsiniz ama parmaklarınızı zorlamanıza hiç gerek yok onları Astranızı ve modifiyenizi fotoğraflerken kullanın bence :)

Önce kullanmakta olduğumuz lastikleri söküyoruz (gaz pedalı hariç onun direkt üzerine monte ediyoruz) daha sonra önce lastiklerimiz pedal demirlerine takıyoruz ardından krom aksamları lastiklerin üzerine geçiriyoruz ve klipsleri tornavida yardımıyla eğerek duruma ve elinizdeki malzemeye göre pense veya kargaburun ile eğiyoruz ve montaj işlemlerini tamamlıyoruz :)



5) İşte sonucumuz :)



Bence 20TL ya aldığımız bu ürün işini ve görselliğini oldukça iyi yapacak.Umarım beğenmişsinizdir.

Astra j aracı olmayan ama araçlarını seven arkadaslar sizde araçlarınıza uygun pedal seçenekleri ile aynı modifiyeyi yapabilirsiniz :)

İzlediğiniz için teşekkür ederim :)

2 yorum:

AD

REK AL